Pages

Translate

Tuesday, May 07, 2013

Big bad wolf books sale.

Assalamualaikum.


First time Big bad wolf  buat kat kuantan. Happy gila uolls. For books lover don't miss the chance if bbw come to your area. Benda sama tapi boleh dapat murah siapa tak suka kan hikhik. Hari tu usha kat mph & popular satu buku ni dalam Rm 30 something then ternampak kat bbw jual dalam Rm8 je. BBIM dah lama habis kat Popular. Even buku yang pakai BB1M tu tak habis dibaca lagi nak juga beli kat BBW. 3 kali trip gi sana. Mujur tak de lah tunggu lama sangat masa nak bayar walaupun ada dalam 4 cashier je kot. Mostly memang novel in English la kan, novel melayu pun ada jugak. Photography, sport, cooking and travel section pun ada.


Yang ni pakai BB1M

Yang ni semua kat Big Bad Wolf. Children books tu semua nak kasi  kat anak-anak  cousins 

Almost four hours dok melilau cari buku best tapi yang ni je jumpa.  Tak puas hati lagi masa first trip.

2nd trip jumpa Harry Potter Popup books.
Siap ada tickets pergi Hogwarts, Luna spectacles wuhuuu suka I uols .

2nd trip dapat buku-buku ni semua.
Yayy I'm a happy girl. 

Currently tengah baca buku ni. 

Memang puas hati lah pergi BBW. Range harga semurah rm3. Mostly novel dalam Rm8.
Hope next year datang lah kuantan lagi yek hihi.










2 comments:

Mysara Ab Rahman said...

bestnyer!!!
dh 2 kali kt mines kte xsempat pegi!
waaaaaa......

Aflina Affandi said...

takpe , next time mesti ada lagi hihi