Pages

Translate

Sunday, April 08, 2012

Friendship .Love [ Our 1st short Film ]


Assalamualaikum.

Lama jugak tak update blog, dekat 2 minggu. Nak buat macam mana sem ni busy, serious tak tipu. Wuwu T.T

Friendship. Love?


sebenarnya, tujuan aku me-rajinkan diri update entry ni sebab nak share short film.
Fiuhh, first time buat tu pakai redah je weh. Shoot kurang dari 24 jam then edit pun kurang dari 24 jam. So,lepas bahagi tolak semua kira 2 days jugak la buat benda alah ni. Btw sorry lah video after edit terlebih saturation then pecah-pecah semua. Sobsob. Jalan cerita dia syhhh kena tengok sendiri lah.