Pages

Translate

Saturday, June 21, 2014

Hilang.

Hi,

Dah hampir setahun baru nak update blog. Hekeleh sangat, tak aku tak nak kasi alasan cliche " Busy doh nak update blog. takde masa" dan sewaktu dengannya.

Last time aku update, masa aku tunggu result UPU untuk degree keluar.

Tup tup, aku dah habis sem 2 pun sekarang. Nampak tak betapa lamanya tak update blog.
Yang sebetulnya ada banyak cerita menarik, aktiviti best untuk dikarang tapi MALAS.
Serious malas gilaaaa. Gila pun tak malas macam ni. Sekarang boleh la kot kalau nak update story sebab dah habis payyyper *gaya johan* Gigih pulak aku nak update kan.







Followers yang selalu baca blog ada jugak tanya mana hilang.
Tak hilang cuma malas nak update. Giteww.


Komen yang tak ber-reply tu pun sorry, aku tak rajin bukak blog sendiri T.T
Until then, adios peeps !