Pages

Translate

Tuesday, December 23, 2014

New Resolution. Again?

Assalamualaikum.


Hello blog yang takde penghuni. Lagi berapa hari dah nak 2015, tahun baru yeay! Eh hello, Islam dah sambut tahun baru okay hari tu. *nada lembut* Dulu masa kecik aku eksaited betul kalau nak dekat Hari Krismas ni padahal bukan Malaysia ada salji pun. Setiap kali krismas kan mesti setiap channel TV siarkan movie best maklum lah dulu mana ada Astro kat rumah.


Terus-terang aku cakap aku takde azam baru pun 2015 ni. Tahun 2009 punya azam pun tak tercapai lagi sibuk nak azam 2015. Tapi kan dulu masa masuk tahun baru excited gila aku, yeaa mana tak seronoknya dapat beg,kasut baru yang paling penting pensil case disney wahh meriah weh dengan keychain bagai sangkut kat pencil case tu bling-bling gitu. Pen macam-macam kaler ada. Ah seronoknya dulu, baru tahu kenapa orang cakap zaman sekolah tu seronok :') Bayang lah, cuti sekolah dua bulan tak jumpa kawan-kawan semua bukak je tahun baru masuk asrama kalah gossip girl semua berebut hokay nak cerita pasal diri masing-masing sampai cramp mulut.

Nak cop katil bawah semua kan macam lah tak tau korang tu dulu macam mana hehe.
The more I grow the less excited I am. Weh jangan ada grammar nazi kat sini, even though aku student English tapi tak bermaksud aku perfect grammar hokay sebab dapat C subjek tu how dare u madam kasi I C+ hahahaha.



Bangun pagi dapat hadiah seronoknya you all, aku selalu imagine kat Malaysia ni ada ke Santa sebab dalam movie kan Santa masuk kat cerowong asap tu kan haha



Next year dua bestfriend aku nak kawin oi. Excited okay.
Next year aku just berharap aku dapat survive dengan good memories.
Next year...... hmm takde apa dah kot itu je. 

Psssst aku teringin nak gi travel, jom saving dari sekarang. Try usha trip adik-beradik yang guna caravan tu 2015 fully booked. Wow kagum. 


Okay see you later thisnotyours.blogspot.com

No comments: