Pages

Translate

Wednesday, August 15, 2012

Empty.

Assalamualaikum.

Helo there, yeah aku tahu blog ni dah bersawang. Nothing interesting to be updated.
Lagu raya dah dimainkan since hari puasa yang pertama. Semangat gila nak raya ke apa?
Pasanglah lagu raya masa akhir bulan Ramadhan baru ada feel.
Raya tahun ni mungkin tak sama macam yang lepas.
Arwah Tok ki & Nenek dah takde. It's feels empty inside out.

Btw, remember this siamese kitten? Kalau tak ingat sila cari di arkib blog ni. Dia dah jadi mak, ingat ke keluar la kucing siam jugak. Tup tup dapat anak hitam siapa tah bapak dia. Nasib baik comel.




Selamat Hari Raya in advance guys ! Bila entah nak update lagi blog ni. Zzzzzzz, adios.