Pages

Translate

Monday, July 18, 2011

#Harry Potter Edition | Thanks J.K.Rowling for my childhood

Assalamualaikum and evening to readers and special love to Potter team. Who's here with me, in Pottter team? I want to know! Well, aku tak nak review movie pasal HP ni because I bet there are many bloggers yang buat review pasal ni right. Okay honestly, I'm crying while watching HP in cinemas. Mostly memang ramai menangis okay and I'm not ashamed with that.


Sorry but Harry Potter isn't just a book, or a movie .It's my whole magical childhood. And I seriously pity anyone who missed out. HP will always have a special place in my heart. 
Hogwarts is always be there to welcome you home :')


Ouh yes ,entry ni 100 % about HARRY POTTER. hate this?Sila la menyampah, I don't care at all. I'm proud to be part of Potter Team. Still , aku tak percaya HP dah habis, no more movie or novel HP after this but its no end yet in our mind and heart.I believe most of 90's kids grew up together with characters in HP about 10 years ago. How I miss the moment they arrived in King Cross waiting for their train. How they meet together in train. 



                    image


And SNAPE, the most bravest man in Slytherin. Aku rasa semua touching dengan scene dia hug Lily yang dah mati dan sanggup protect HP dan biarkan orang ingat dia jahat semata-mata cinta dia towards Lily James Potter.The reason Snape maybe hated the golden trio so much was because together they made Lily.
Harry had her eyes, Ron had her hair and Hermione was a smart muggleborn.  Always. 


                  


Fred & George then funniest twin ever.George and Fred were literally best friends. Kalau diorang tak cut more scene masa Fred mati aku rasa memang fiuhhhhh bengkak mata kot. 
And now George's bestfriend has been taken away from him. It's just sad This scene is the last time we ever saw them together before Fred died. Goodbye Fred :"(


                 


For Potter's fan I highly recommend you guys to sign up for tumblr! Seriously, korang akan rasa macam HP selalu ada dengan korang. Its not really a goodbye after all. I will keep this memories with me. I really hope Jk Rowling will do a special edition HP . If korang perasan aku ada buat special page pasal HP dalam blog ni. Click je kat situ. Will update later,anything about HP you can just ask me. Again, thanks for my chilhood J.k Rowling !







Saturday, July 09, 2011

KUCING OH KUCING Part 2 .

Assalamualaikum ,



Dulu masa aku kecik-kecik selalu kejar kucing tak kisah dah liar ke kurap ke apa. Seriously , aku seorang peminat kucing tegar! Dulu kat rumah aku memang banyak sangat kucing. Sampai ada 3 generasi kiranya kucing aku ada anak then anak dia tu ada anak. Ha-ha , faham tak? Sampai nenek kucing pulak tolong susukan kucing aku. Pernah sekali tu kucing aku hilang then tinggal anak2 dia yg still kecik baru 3 bulan . Memang aku sedih gila time, yelah diorang kan tengah menyusu. Sampaikan anak2 kucing tu sondol kucing jantan aku cari susu tapi Ciko ( nama kucing jantan ) sangat baik tak pernah dia marah even sampai luka2 dia punya chest. But tu cerita masa aku sekolah sekarang kucing2 tu dah takde ramai orang curi. Ptfffff

image


Korang pernah jumpa tak orang perempuan/lelaki yang selalu pukul.hina kucing . Alasan , 'Eeei , kucing tu kurap la aku nak makan pun takde selera'  Serious shit ! Aku rasa macam nak hempuk je muka. Kalau yang selalu dera kucing sebab saja-saja lagi aku bengang dapat kat aku memang kena sound lama dah.
I mean cammon dude , kucing tu tak pernah buat salah pun kat kau. Hina sangat ke dia sedangkan kucing tu haiwan kesayangan Nabi.


But sure things yang aku nak share dengan korang is kittens yang lahir 20 haribulan hari tu. Woahh , aku dapat baby baru. Boboi (kucing jantan aku) jangan jeles tau! Tapi Boboi ni sangat la caring even dia bukan ayah kandung babies ni tapi dia selalu tolong jilatkan anak2 kucing tu . So sweet la Boboi :)