Pages

Translate

Saturday, December 17, 2011

Stop it.

Assalamualaikum ,

Actually tak nak pun update entry ni, tapi bila tengok makin menjad-jadi dekat social network ni so aku rasa kena jugak up satu entry

COULD YOU GUYS STOP HUMILIATE HIM ohh no I MEAN HIS PARENTS.


Ye, memang lelaki tu salah kerana membelakangi agama, dah dikurniakan otak cerdik sanggup dia buat perkara macam ni sampaikan parents dia kena tanggung hutang semua. Then, if you guys kesian kat parents dia stop la curse dia. Dah, berhenti maki hamun tu, suka sangat la each time ada hot issue mula la typical Malaysian nak keluarkan kritikan tak berbayar.

Kau ingat tak luluh hati mak, ayah, adik beradik dia baca cerca dan makian korang?
In case kalau korang nak tahu ramai lagi gay di luar sana, cuma beza dia diorang tak share dekat public
bersepah la dah hidup macam husband & wife. I know, aku bukan cakap kosong. I have friends like them
What can I do? Maki diorang? Kalau maki pun bukan diorang nak dengar. So, advice them, slow-slow bimbing dorang bawak ke pangkal jalan sementara peluang masih terbuka.


And for those yang amalkan hubungan songsang ni please berbalik semula kepada agama.
Ingat ibu yang lahirkan korang, ayah yang cari rezeki sampai korang berjaya sampai sekarang.
Yah, I know it tough tapi banyak alternatif ada. Setiap masalah ada penyelesaian.

9 comments:

Qamaruls said...

dunia akhir zaman. . takleh nak wat ape dah

Aflina Affandi said...

dah tu xkan nk duduk diam je?

محمد رازيق said...

setuju lina.. kesian pada famili dia.. mungkin gunakan cara lebih baik dalam advice org2 camni.. slam kenal.. free2 jmputy singgah blog sy, bc CAHAYAMATA :)

Aflina Affandi said...

Salam kenal :) nak kutuk pun tak guna jugak kan.

aiEz said...

assalamualiakum,aie pertama kali singgah sini...memang sedih bila tgk benda macam ni boleh berlaku,moga dibukakan pintu hatinya utk bertaubat...

Aflina Affandi said...

salam ,harap nya begitu la.

Daddylicious said...

itu semua ujian untuk umatnya...

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hish.. gile.. kawen same jenis. macam2 dah kan sekarang ni.. yang lelaki dah maken siket.. tu pun tak bersyukur dengan ape yg allah jadikan..

Anonymous said...

When all things when dark and you search for a light to see this clearly...



that light is HIDAYAH :)

You don't wait for it,you search for it ;)