Pages

Translate

Thursday, December 15, 2011

Best kipas orang ?

Assalamualaikum ,


Best ke kipas orang? Dari kipas orang baik aku kipas diri sendiri.


Okay, lately ramai dah sedar tentang ke-tidak-matang-an buat duck face. Fine, memang tak matang pun.
Tangkap gambar depan cermin and so on. Tapi yang aku confuse still ada je beratus yang like kalau yang upload tu retis facebook. Buat la muka macam mana pun. Still beratus orang like, kau update la status KeCiWk BeSaR pun still beratus yang like, haha society memang hebat. Adakah sebab hobi diorang
 meng-like atau suka like . Actually, aku tak kisah pun pasal like-menglike ni tapi hentikan lah sandiwara korang. Beria share gambar2 separa matang siap kutuk orang buat duck face, tulisan kecik besar tapi once orang yang femes update/upload kemain korang puji.





Aku perasan ada orang yang kutuk pasal caption sebegini di Fb tapi tu lah bila orang femes tulis caption camni tak sampai seminit dah berpuluh like dapat. Yang kutuk caption tadi siap bagi komen puji memuji lagi.


Edit semata. tak kuasa aku nak tulis camni

Ni pun sama, kalau perempuan/lelaki tu comel tulis la macam mana pun, ada je yang support. Ce kalau yang update muka macam pecah rumah ? Kemain korang kutuk.



Adakah korang termasuk di kalangan orang-orang yang suka mengipas? Hewhew, aku tak kisah pun like la banyak mana tapi tak payah la pilih kasih. Tak baik tau.

6 comments:

ieqa said...

Good entry!
Manusia, so typical them :)

nurdani said...

kalau kentut dah tak berbau

Aflina Affandi said...

personal thought je. hewhew

syada said...

setuju sangat :)

nazray said...

that was true, no offense. :D

Azlan Strider said...

hahaha..u got a point..so far klu ade request yang macam nie sy akan access dahulu sebab sy seorang juri yang adil..hehehe

Regards,
-Strider-